Elektriker Tyresö

Kompetens, kvalitet och elektricitet | 070–747 81 00

Smarta hem

Styr ditt smarta hem med ett enkelt knapptryck

Vi installerar även smarta hem som gör ditt liv smidigare. I ett smart hem kan du styra belysning och många andra av hemmets funktioner med bara några enkla knapptryck i en mobilapp.

Vi arbetar med två system: Bluetooth-systemet Vadsbo, som styrs med appen Casambi, och Fibaro, ett Z-wave-system.

Casambi – smidig fjärrstyrning

Casambi-appen är ett enkelt och naturligt sätt att fjärrstyra belysningen och andra elektroniska funktioner där hemma. Casambi fungerar på ett intuitivt sätt och du kan styra dina lampor med automatik. Du styr exempelvis alla armaturer som är uppkopplade mot systemet från samma app, både inividuellt och i grupp. Casambi fungerar även som ett relä för att styra exempelvis motorvärmare, fläkt och pump

Med hjälp av denna smidiga app styr du bluetoth-systemet Vadsbo. Du får på ett enkelt och överskådligt sätt full kontroll över belysningen och fulla dimningsmöjligheter. Men du kan också genom Vadsbo styra larmsystem, vägguttag, garageportar, fläktar, jalusier, vitvaror och mycket annat.

smarta hem

Fibaro – ett funktionellt styrsystem för smarta hem

Fibaro är ett annat system för smarta hem som vi installerat i många hem. Fibaro är ett omfattande system som är anpassat för hemmet. Om du låter oss installera Fibaro så får du en rad olika funktioner som fungerar med röststyrning. Fibaro kan styra i stort sett alla elektriska funktioner i ett smart hem.

Säg vad du vill ska ske och dina önskningar uppfylls på några sekunder. Vid sidan av smidigheten och användarvänligheten så kan Fibaro även skapa trygghet i och med det kan varna vid brand, elfel eller inbrott.

Låt våra kompetenta elektriker installera smarta hem-tjänster i ditt hus. Du får ett enklare och tryggare liv med full kontroll.

Vi installerar ditt nya smarta hem