Laddbox

Vi installerar en säker laddbox till din elbil

Vi erbjuder även installation av laddbox för elbil.

Elbilen är på stark uppgång – och därmed ökar även behovet av laddboxar. Vi kan hjälpa dig att installera en laddbox. Vi installerar laddboxar till privatpersoner eller bostadsrättsföreningar. 

Vi erbjuder installation av laddbox för elbil. Priset ligger på 5000 till 25 000 kronor. Hör av dig för att få en offert! 

Det är viktigt att du inte laddar din bil i ett vanligt jordat eluttag – detta avråder vi och Elsäkerhetsverket starkt ifrån. Anledningen till detta är att det uppstår en värmeutveckling när laddning sker på full effekt under lång tidsperiod. Värmen som uppstår vid överbelastning kan leda till bränder, därför rekommenderar vi installation av en säker laddbox.

Laddboxen anpassar laddeffekten

Med hjälp av lastbalansering kommunicerar laddaren med fastigheten för att anpassa laddeffekten eller hur stor den tillgängliga strömstyrkan är. Med denna teknik behöver du inte säkra upp din fastighet.

I denna tjänst ingår 3-faselinstallation och givetvis även montering av laddboxen samt transport och fem meter installationskabel. Själva laddboxen ingår inte i priset. Antingen beställer du boxen själv eller så gör vi det åt dig.

Få tillbaka halva priset

Du kan dessutom få tillbaka 50 procent av de bidragsberättigade kostnaderna för laddboxen. Ansök om detta hos Naturvårdsverket senast sex månader efter installationen av din laddbox.

Intresserad av en ny laddbox? Välkommen att kontakta oss redan idag!

laaddbox till din elbil

Laddbox till privatperson eller BRF