Om oss

En certifierad och flexibel elektrikerfirma

Välkommen till en certifierad elektriker som utför alla typer av elarbeten. För oss står kunden alltid i centrum – vi lyssnar alltid på dina önskemål för att nå dina målsättningar. Vi strävar efter att bygga upp långvariga och personliga relationer med våra kunder.

Företaget bildades 2018 av Christer Lindgren och har sedan dess samarbetat med många kunder, stora som små.

Vi har många års erfarenhet av branschen och är rekommenderade av många kunder, både små och stora företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Hör gärna av dig till oss om du är intresserad av referenser från några av våra tidigare kunder. Nöjda kunder är den bästa reklamen!

Vi erbjuder heltäckande specialistkompetens inom el och arbetar inom hela processen, från projektering till installation och service. Vid entreprenadprojekt tar vi ett totalansvar för alla installationer. 

Vi arbetar alltid med arbetsmiljön och har en plan som omfattar arbetsberedningar och riskbedömningar. Vi väljer även ut byggmaterial som tar hänsyn till miljöbelastning och människor. 

Vi är försäkrade för att säkra såväl anställdas trygghet som våra kunders. Vi är medlemmar i Svenska Elektrikerförbundet och innehavare har alla de nödvändiga certifikat som krävs för att arbeta med svåra elinstallationer. Anlitar du oss som din elektriker  så får du en seriös och superprofessionell partner på alla plan

kontakt

Serviceinriktade elektriker som bryr sig om din säkerhet